Hoe het begon

Het concept is eenvoudig: op Zenspot vind je het grootste aanbod van alternatieve en spirituele praktijken van Nederland.

Wat is Zenspot?
Het concept is eenvoudig: op Zenspot vind je het grootste aanbod van alternatieve en spirituele praktijken van Nederland. Zenspot wil mensen helpen bij hun  spirituele zoektocht en zo mensen met elkaar in contact brengen. Zenspot gaat de grootste en mooiste spirituele community  van Nederland worden!

Daarnaast doneert Zenspot per aangesloten praktijk € 2 per maand aan een goed doel. Welk goed doel dit is,  wordt bepaald door onze bezoekers. Op deze manier wil Zenspot bijdragen aan een fijne wereld voor iedereen.

Hoe is Zenspot ontstaan?
Wij merkten dat op spiritueel vlak vraag en aanbod onvoldoende met elkaar in contact konden komen. Al zoekende naar een spirituele praktijk kwamen wij erachter dat er geen overzicht was van het spirituele en alternatieve aanbod in Nederland. Dit terwijl Nederland op dit vlak juist een groot scala aan activiteiten en praktijken heeft. Tegelijkertijd hebben kleine, beginnende praktijken soms moeite met het vinden van voldoende klandizie. Zenspot zag een kans om vraag en aanbod beter met elkaar in contact te brengen!

Stem mee!

Aan welk goed doel gaat Zenspot doneren? De geselecteerde goede doelen dit half jaar zijn:

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Opbrengst goed doel

€ 0.00 opgehaald