Spiritualiteit is voor iedereen!

Spiritualiteit is voor iedereen en er is voor ieder wat wils.

Waar spiritualiteit vroeger voor veel mensen een ‘ver-van-hun-bedshow’ was, krijgt het vandaag de dag bij steeds meer mensen een plek in hun dagelijks leven. En dat is volgens Zenspot helemaal terecht! Maar wat is spiritualiteit, en waarom is het voor iedereen?
Vraag tien verschillende mensen om een definitie van spiritualiteit en je zult tien verschillende antwoorden krijgen. We gaan ons er dan ook niet aan wagen om spiritualiteit te definiëren, simpelweg omdat het voor iedereen iets anders inhoudt.

Maar wat volgens Zenspot een belangrijk onderdeel van spiritualiteit is, is het willen ontwikkelen van het (zelf)bewustzijn. In een wereld met een overvloed aan prikkels en keuzes vinden steeds meer mensen het fijn – en misschien zelfs wel noodzakelijk – om hiermee aan de slag te gaan.

De mogelijkheden hierin zijn eindeloos (zeker in Nederland!) en ook hiervoor geldt weer: persoonlijk. Je kan hierbij denken aan yoga en meditatie, of aan vormen zoals ademcoaching of muzieksessies. Het mooie aan dit brede aanbod is dat er voor iedereen wel wat is wat bij je past.

Kortom: spiritualiteit is voor iedereen en er is voor ieder wat wils. Zenspot helpt bij deze zoektocht door vraag en aanbod beter met elkaar in contact te brengen.

Stem mee!

Aan welk goed doel gaat Zenspot doneren? De geselecteerde goede doelen dit half jaar zijn:

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Opbrengst goed doel

€ 0.00 opgehaald