Een spiritueel persoon is gewoon een gelukkig persoon

Spiritualiteit is in Nederland erg groot; misschien heeft ons kikkerlandje wel het grootste aanbod van heel Europa. Niet alleen qua kwantiteit, maar ook qua diversiteit.  Zo zijn er meer bekende vormen zoals yoga of meditatie, maar ook veel minder bekende vormen. Hierbij kan je denken aan ademtherapie, drakenenergie, soorten natuurwandelingen of sportvormen, dierentherapie en nog veel meer. Wij hebben in Nederland geluk dat er voor ieder wel iets is wat bij hem of haar past. 

Want ieder mens maakt van alles mee, zowel bewust als onbewust. Ieder mens heeft periodes waarin hij/zij erg gelukkig is en soms ongelukkig. Iedere mens heeft tijden waar het lichamelijk goed gaat en soms minder. Soms van korte, maar soms ook van lange duur. Spiritualiteit kan helpen deze processen te verzachten.  

Het vinden van de juiste spirituele praktijk of persoon kan hier goed bij helpen. Disclaimer: dit betekent niet dat het per definitie een complete oplossing biedt, maar het helpt er in ieder geval  bij! Je geeft je lichaam namelijk aan dat jij bereid bent er mee bezig te gaan en dat is een belangrijke stap. Zo zou spiritualiteit een aspect in je leven kunnen worden waardoor er een klacht oplost, je rustiger in je hoofd wordt of je weer meer energie krijgt. En je uiteindelijk zo ook iets gelukkiger wordt. Een van de doelen van Zenspot is jou hierbij te helpen door het makkelijk te maken de praktijk of persoon te vinden die bij jou past. 

Naast spiritualiteit kunnen er uiteraard ook andere aspecten worden toegepast die hierbij helpen, denk bijvoorbeeld aan sporten, koken, lezen of andere hobbies. Je zult zien dat wanneer jij je leven inricht met deze aspecten je “snel” een gelukkiger en gezonder persoon wordt.

Stem mee!

Aan welk goed doel gaat Zenspot doneren? De geselecteerde goede doelen dit half jaar zijn:

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Opbrengst goed doel

€ 0.00 opgehaald